Se bättre ut än era konkurrenter och få fler kunder

Vi ser till att ni får en amazing hemsida med alla funktioner och integrationer ni behöver för att sticka ut bland era konkurrenter. 

Webbdesign & Branding

Det är viktigt att er visuella identitet sänder rätt budskap till er målgrupp. Vi hjälper er verksamhet att ge ifrån er signaler som leder till framgång. Alla hemsidor vi har skapat, beroende på vilket prispaket som valts, har en unik stil som matchar vad ni vill förmedla. Ni får alltså den bästa webbdesign. 

Vi erbjuder instruktioner för att ni ska kunna uppdatera priser, bilder eller annan texter på egen hand.

All säkerhet

Drift och säkerhet

Med STH Design som partner kan du lägga dina digitala problem i våra händer. Vi tar hand om hosting, backup, säkerhet och uppdateringar. Vi skapar även företags e-postadresser år er. 

Vi erbjuder underhåll och uppdateringar, vilket är lika viktigt som att byta olja i bilen. STH design erbjuder webbunderhåll där vi ser till att er hemsida är uppdaterad och säker. Skulle ni önska hantera det själva erbjuder vi instruktioner för det med.

Våra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

Välkommen!

Designerna är mycket tålmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, där de lyssnade på mina behov och ställde många frågor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvånad när jag såg den slutliga webbsidan, det var så bra design, bästa laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjälpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bästa lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehåll för våra kunder med en otrolig fin design. Tack så mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sälja musiken jag producerar och de rekommenderade mig några lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med säkra betalningar, både för mina kunder och mig. Ni är alla välkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

Väldigt nöjd

Det var så enkelt att komma i kontakt med STH design. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan på ett modernt sätt och anpassat den efter vår behov. Prisvärt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska känslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vår nya restaurangwebbsida med STH Design och är så glada att ha den live! Det är mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmärkt både på stationära och mobila enheter.