Grafisk profil & Logotyp

Skaffa ett igenkännande märke till ert företag. Vi skapar en logotyp och grafisk profil som representerar ert företag. Vi erbjuder 3 olika priskategori för logotyp som anpassas utifrån vad ni är ute efter.

Grafisk profil & Logotyp

Skaffa ett igenkännande märke till ert företag. Vi skapar en logotyp och grafisk profil som representerar ert företag. Vi erbjuder 3 olika priskategori för logotyp som anpassas utifrån vad ni är ute efter.

Basic

25%

Rabatt

8000 kr (exkl. moms)

5.900 kr (exkl. moms)

Passar er som vill få upp snabbt en enkel logotyp med få anpassningar.

Regular

15%

Rabatt

14000 kr (exkl. moms)

12.900 kr (exkl. moms)

Passar er som vill ha en bra logotyp som matchar er företag.

Premium

20%

Rabatt

20000 kr (exkl. moms)

19.900 kr (exkl. moms)

Passar er som behöver en hel grafisk profil för ett starkt varumärke & en framtidssäker identitet.

Alla priser är exkl. moms

Svårt att bestämma dig? Kontakta oss, så kan vi ge dig ett prisförslag.

Fokuserad och tydlig

För att er logotyp ska vara vara lätt att komma ihåg behöver den vara tydlig. Inga onödiga detaljer ska finnas som distraherar synligheten. Det gör även att den är mer framtidssäker, då simpla men välplanerade logotyper vara längst. 

Passar i både svart och vitt

Att ha sin logotyp i färg är en självklarhet, men att ha den så att logotypen passar i både svart och vitt är också nödvändigt. Till exempel om ni ska använda loggan tryckt på kvitton, som vinyl på glasfönster, tidningar och böcker, PR-varor eller helt enkelt på en mörk bakgrund. 

Synlig och tydlig i liten storlek

För att en logotyp ska fungera i framtiden är det viktigt att den ska vara synlig och tydlig i både stor format som i liten format. Logotyper som uppfyller detta villkor har en mycket större chans att vara igenkännande och inte behövas ändras i ett senare skede. 

Synlig som suddig och pixlad

Gör att er logotyp syns även om den är suddig eller pixlad.  Vi ser till att den är anpassad för det vilket gör att er logotyp blir märkbar och fångar blicken i vilka förhållanden som helst.

Fil i svg format

En logotyp i svg format innebär att loggan är skalbar utan att förlora upplösningen. Det betyder att ni kan skala upp logotypen i oändlig storlek. Det är även en format som PRV behöver om ni ska registrera logotypen. 

Logotyp på 1-2 veckor

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Design

Vi designar logotypen och är öppna för tidig feedback. 

Lansering

Vi lämnar över designen till er