Tjänster

Söker ni unika tillägg till er hemsida? Vi erbjuder anpassningsmöjligheter som språkstöd, bokningssystem med e-handel och marknadsföringsverktyg.

Tjänster

Söker ni unika tillägg till er hemsida? Vi erbjuder anpassningsmöjligheter som språkstöd, bokningssystem med e-handel och marknadsföringsverktyg.

Kampanj utskick

E-post kampanjer är ett utmärkt sätt att nå ut till fler kunder. Vi sätter upp en kort sektion som kan vara på flera sidor i hemsidan och leder till en ny sida där dina besökare kan skriva in deras e-postadress. Efter ett tag, när det finns tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Kampanker kan vara allt från erbjudande till nyheter som leder personen till hemsidan eller till erbjudandet. Läs mer om marknadsföring.

Bokningssystem

Med ett bokningsystem kan ni till exempel låta era kunder boka körlektioner, pass eller möten via er hemsida. Ett smiddigt sätt för både er och kunden då ni inte behöver bolla med vilka tider som finns och som passar er båda.

Det går även att lägga till e-post bekräftelse till kunden samt betalningar för bokade tillfällen. Hör av er till oss så pratar vi vidare om era behov.

E-handel

Går du i tankar om att starta en e-handel hemsida för att sälja varor eller tjänster? Då passar denna tillägget utmärkt. Vi erbjuder en helhetslösning där kunder kan både köpa som gäst och som inloggad. Ni kan även hantera alla varor genom en smidig app i er mobil och få notifikation när ett köp görs.

Flera språk

Behöver du ett till språk till er hemsida för att göra den mer internationell, erbjuder vi en rad olika språk till alla hemsidor vi bygger. Dessa språk är är Svenska, Engelska, Spanska och Kinesiska. 

Kontaktformulär

Låt era besökare kontakta er genom ett speciell formulär där ni kan ställa fler frågor samt att er hemsida uppfattas som mer professionell. Skicka besökaren till en fin tack sida samt att de får bekräftelse via e-post att deras meddelande kommer att besvaras snarast. 

Google Recensioner

Visa hur nöjda era kunder är med ert företag genom att visa recensioner inne i er hemsida. Det hjälper även till att ni syns högre upp i sökmotorn då Google föredrar hemsidor med höga betyg. Ni får en egen länk som ni kan skicka till era kunder så de kan skriva en recension. Exempel: norrvikensthai.se 

Instagram / Facebook flöde

Koppla ditt instagram eller facebook flöde direkt i hemsidan. När du laddar upp en bild på din instagram, syns den direkt på hemsidan. Gör att besökare ser att ni är aktiva. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

Instruktioner

Utbildningsbilder för att ni ska kunna uppdatera priser, bilder eller annan texter på egen hand.

Statistik på er hemsida

Få veckovis eller månadsviss statistik via e-post på hur era besökare använder er hemsida. Till exempel vilka sidor som får mest besök, från vilken stad de kommer ifrån, vilken enhet och så vidare. Detta är ett utmärkt tillägg för att se hur en kampanj gick till eller helt enkelt enkelt att bara se hur en viss vecka gick. 

Video till startsidan

Ett mer modernt sätt att visa vad ert företag gör som kommer att öka visuellt intresset och uppmärksamma besökaren om era produkter eller tjänster. Videafilerna kan komma från er, vi redigerar och optimiserar för webben.  Har ni inte möjlighet till det, kan vi använda videofiler från vår databas. För att göra videon mer professionell och anpassad åker vi också ut till er för att filma. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

SEO

Anpassa er startsida utifrån vad dina besökare googlar. Det gör att er hemsida syns i snitt, högre upp. Görs 1 månad efter hemsidan är lanserad, då det behövs mycket data.

Betalningsformulär

Går ni i tankar om att sälja tjänster eller digitala varor? Då kan era besökare boka tjänsterna eller dylikt, direkt i hemsidan med hjälp av ett formulär. I formuläret kan ni fråga efter allt möjligt så som adress och personuppgifter. Besökaren betalar med kort. 

Klar hemsida på 1-2 veckor

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Utveckling och design

Vi designar din hemsida och är öppna för tidig feedback. Klar inom några veckor.

Lansering

Vi lanserar din hemsida och optimerar den för olika skärmstorlekar enligt ditt paketval.