Hemsida för restaurang, cafeer eller pizzeria

Behöver ni en snygg hemsida för er restaurang eller pizzeria? Vi på Dream sth erbjuder webbdesign med bordsbokning, onlinebeställning och onlineköp.

Hemsida för restaurang, cafeer eller pizzeria

Behöver ni en snygg hemsida för er restaurang eller pizzeria? Vi på Dream sth erbjuder webbdesign med bordsbokning, onlinebeställning och onlineköp.

Allt ni behöver till en färdig restaurang hemsida

Oavsett om ni har en restaurang, pizzeria eller litet café, sköter vi det så att ni får en igenkännande hemsida. Era besökare kommer att känna igen design stilen som finns i både er restaurang och i er hemsida genom vår webbdesign. Vi bygger inte hemsidor utifrån en mall som flera andra hundra hemsidor använder. Med oss får ni en unik hemsida som inte liknar någon annans.

Det som en restaurang hemsida ska och brukar ha, är populära rätter, menyn, buffé (om det finns), om oss och kontakt. Utmärkt är att lägga till Google Recensioner från riktiga kunder som pratar bra om maten i er restaurang. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er och vilken design som passar er.

Onlinebeställning

Beställa mat online

Istället för att era kunder ringer in till er för att beställa mat, kan era kunder beställa era rätter online i er hemsida för att sedan betala i restaurangen. Det blir smidigare och lättare för era kunder att köpa via er hemsida där de kan ta sin tid och kolla igenom alla de olika rätterna med sina respektive bilder. Det är även smidigare för er som inte behöver svara på telefonen hela tiden under rusningstiden. Det är också en utmärkt lösning för er som inte vill betala månadsvis till tredjepartsföretag. Exempel på hur det kan se ut, är våra vänner i Skellefteå, brofood.se.

Via vår lösning kan era kunder betala via Swish, Apple/Google Pay, Klarna och vanliga kort. För en liten startavgift och en fast månadsavgift får ni en hel komplett och framtidssäker hemsida till er restaurang med onlinebetalningar. 

Enkelhet

Boka bord online

Har ni en större restaurang med många bord, kan det vara bra att erbjuda bordsbokning. Besökare kan boka bord via tredje parts företag som vi integrerar i er hemsida. Till exempel via OpenTable eller TheFork. 

Det underlättar för era kunder och det slipper bildas kö utanför restaurangen. Och det underlättar även för er, som kan lägga mer effektivt tid på gästerna, inte på telefonen. Även er personal kan fokusera på arbetet till hands, medan era gäster, utan någon brådska, bokar bord via er hemsida.

Klar restaurang hemsida på 1-2 veckor

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Utveckling och design

Vi designar din hemsida och är öppna för tidig feedback. 

Lansering

Vi lanserar din hemsida och optimerar den för olika skärmstorlekar.

Restaurang hemsidor vi har designat

Här är några av de restauranghemsidor vi har skapat, inklusive sushi, thai och asiatiska kök.

Happy Lamb

Deras 108e restaurang i världen

Hammarby Sushi & Dumplings

Sushi Restaurang i Hammarby Sjöstad

Honglai Asia

Köp smidigt online och hämta i butiken

Hägernäs Strand

Restaurangkedja Umami Sushi

Norrviken hemsida 2

Norrviken Thai & Sushi

Thai och sushi restaurang i Sollentuna

Edomae Sushi

Edomae Sushi

Sushi med traditionella japanska metoder

BroFood-restaurang

BroFood restaurang

Restaurang i Skellefteå med onlinebokning

Grondals-sushi

Gröndals Sushi

En mysig sushi restaurang i gröndal

Naruto Sushi

Naruto Sushi

Naruto tema inspirerad restaurang

Vad våra kunder säger

Välkommen!

Designerna är mycket tålmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, där de lyssnade på mina behov och ställde många frågor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvånad när jag såg den slutliga webbsidan, det var så bra design, bästa laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjälpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, Dream sth erbjöd oss den bästa lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehåll för våra kunder med en otrolig fin design. Tack så mycket Dream sth!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade Dream sth eftersom jag vill sälja musiken jag producerar och de rekommenderade mig några lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med säkra betalningar, både för mina kunder och mig. Ni är alla välkommen att kontakta Dream sth om ni vill ha en webbplats för er företag!

Mycket bra!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska känslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vår nya restaurangwebbsida med Dream sth och är så glada att ha den live! Det är mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmärkt både på stationära och mobila enheter.

Tack Dream sth!

Vi kan inte tacka Dream sth nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!