Redo att skaffa en legendarisk hemsida?

Kontakta oss via vår formulär så svarar vi inom ett par timmar, super enkelt och smidigt 😍

Contact Form

Något ni undrar över?

Här hittar ni vanliga frågor vi brukar få.

Vad menas med revision?

Revision är hur många gånger ni kan ge feedback på designen och strukturen i hemsidan under tiden vi bygger den. Efter första gången vi visar er nya hemsida, kan ni ge feedback och önskemål om saker som ska ändras eller läggas till. Beroende på vilket prispaket ni har valt, har ni ett vist antal kostnadsfria revisioner. Allt extra fixar vi så klart, tills ni är nöjda med hemsidan, och tar betalt per påbörjad timme 500kr/h.

Anledningen till varför vi har ett begränsat antal kostnadsfria revisioner är på grund av att det är svårt att ändra på strukturen eller designen när hemsidan börjar närma sig lanseringen. 

Det är därför viktigt att ni ser till att ha all material klart innan vi börjar bygga er nya hemsida.

Hur lång tid kommer det att ta för en ny hemsida?

Normalt sätt tar det ett par dagar upp till 2 veckor, från godkänt offert. Vi erbjuder också tillägg till hemsidan, dessa tillägg kan fördröja lanseringen. Se mer om tillägg här.

Om det fortfarande finns något som behöver fixas efter att hemsidan har lanserats?

Då är det bara att kontakta oss så fixar vi det. 

Hur tar ni betalt för en hemsida?

För att bygga en ny hemsida tar vi antingen en engångsavgift eller en en startavgift och sen en låg månadsavgift för att hålla igång hemsidan så att den alltid är uppdaterad och säker. Då ingår det även 1h webbsupport där vi fixar saker som ni önskar. 

Hur tar ni betalt om vi behöver ha en enkel uppdatering, ändra priset eller ändra bilder?

Antingen fixar ni det utifrån instruktionerna ni har fått eller så fixar vi det kostnadsfritt med begränsad tid per månad om ni betalar månadsvis. 

För de hemsidor vi inte har byggt eller för hemsidor där ni har betalt en engångssumma, är det en investering på 500 kr per påbörjad timme. 

Skriver ni texter till nya hemsidan?

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara användbar. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt 500 kr per påbörjad timme.

Varför tar ni betalt genom en månadskostnad istället för en engångskostnad?

Vi på Dream sth anser att det inte bör vara en ekonomisk risk att bygga en hemsida. Istället för att betala en stor engångssumma har vi en modell där kostnaden sprids över hela hemsidans livslängd. Med vårt kostnadseffektiva system kan vi erbjuda högkvalitativa hemsidor till konkurrenskraftiga priser.

Ni har även möjlighet att själva uppdatera hemsidan. Vi strävar alltid efter att förbättra och hålla er hemsida i framkant av utvecklingen. Dessutom ingår löpande support och uppföljning i månadskostnaden. Vilket ger er en betydligt mer kostnadseffektiv lösning jämfört med att anlita en traditionell webbyrå som kräver en stor initial investering. Dessa webbyråer brukar även ta stora summor per timme för webbunderhåll.

Hur gör jag om jag vill sluta betala varje månad?

Om ni mot förmodan väljer att säga upp ert avtal stänger vi ned hemsidan. Ni kan också välja att pausa hemsidan och då betalar ni bara för webbunderhåll samt domän, webbhotell och säkerhetskopieringen.

Ett annat alternativ är att vi sätter tillbaka er gamla hemsida istället om det gick att ta säkerhetskopiering på den.

Erbjuder ni webbunderhåll till hemsidan?

Vi erbjuder 1h webbunderhåll per månad för de hemsidor som har månadsbetalning, därefter 500kr/h. För de andra som har betalt en engångssumma för hemsidan debiterar vi per påbörjad timme 500kr/h.