Hemsida för trafikskola

Vi bygger en hemsida för trafikskola och kopplar den till STR om ni är medlemmar. Vi har också eget bokningssystem. Visa upp era kunders recensioner med Google Recensioner eller locka fler kunder med vår marknadsföring

Hemsida för trafikskola

Vi bygger er trafikskola hemsida och kopplar den till STR om ni är medlemmar. Annars har även vårt eget bokningssystem. Visa upp era kunders recensioner med Google Recensioner eller locka fler kunder med vår marknadsföring

Allt ni behöver till en färdig trafikskola hemsida

Behöver du en hemsida till din trafikskola du kommer att öppna eller vill du uppdatera din befintliga hemsida? Då har du kommit rätt, vi på Dream sth hjälper dig med att sätta upp en bra design på din hemsida. Vi hjälper till med att koppla med STR om ni är medlemmar. Annars erbjuder vi en engångsbetalning för vår egna enkla bokningssystem som vi lär er använda. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er. 

Onlinebokning

Boka lektioner online

aSTRa:s bokningssystem kan vara väldigt svårt att förstå och att lära sig samt att uppdatera. Detta beror på att systemet de använder inte är anpassat för trafikskolor. Därför erbjuder vi, för er som inte är medlemmar i STR eller för er som vill ha ett enklare system för bokningen, vårat egna system. Det möjliggör att ni själva kan ändra och lägga till produkter, tillfälliga erbjudanden, lektioner och bokningar. 

Det blir en engångsbetalning för er och alla transaktioner från era kunder går via Nets Easy eller Resurs Bank för säkra betalningar med möjlighet till delbetalning.

Sociala medier

Närvaro på nätet

Online närvaro gör att du syns på olika ställen på nätet. Det kan vara via Instagram eller Google recensioner. Genom att implementera dessa direkt på er hemsida, upplevs hemsidan som levande och besökarna får en känsla av att ni är aktiva.

Vår Instagram implementation fungerar så smidigt att ni inte behöver göra något på hemsidan när ni laddar upp en bild i appen. Allt sköts automatiskt, så fort ni lägger upp en bild i Instagram appen, synkroniseras den inom ett par minuter med hemsidan och syns där. 

Vår Google Recensioner implementation möjliggör för era elever att lämna äkta recensioner som sedan syns direkt i er hemsida. Ni får en länk som ni kan skicka till elever när de har tagit körkortet, där de kan lämna en recension om hur de tyckte er utbildning var.

Kundnöjdhet

E-post marknadsföring

För att nå ut mer era kampanjer till personer som är intresserade erbjuder vi utskick av e-post kampanjer. De traditionella sättet att nå ut till potentiella kunder är genom annonsering på sociala medier. Det kan vara ett bra sätt att nå ut till många personer men det betyder inte att det når inte ut till rätt personer, era kunder. 

Vi sätter upp ett formulär i er hemsida där era besökare kan, frivilligt, bli medlem i vår marknadsföring. Som uppmuntran kan ni erbjuda rabatt eller andra erbjudande för att de ska lämna deras e-post till er. Efter ett tag, när vi har samlat in tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Det är därför bra att börja med marknadsförings formuläret i god tid innan en planerad kampanj eller andra event. Exempel på hur det kan se ut: hammarbysushidumplings.com/#mail

Det behöver inte alltid vara utskick av kampanjer, några idéer för erbjudande kan vara att gratulera eleven när denne har tagit körkort. Samtidigt kan man passa på att fråga om en Google Recension, hur det var att ta körkort hos er och om de skulle rekommendera er skola till vänner. Gratulera eleven när det är födelsedag och erbjud rabatterad körlektion, det skapar en positiv känsla hos eleven till er skola. Detta kommer göra att de kanske rekommenderar er till sina vänner i framtiden. 

Klar trafikskola hemsida på 1-2 veckor

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Utveckling och design

Vi designar din hemsida och är öppna för tidig feedback. 

Lansering

Vi lanserar din hemsida och optimerar den för olika skärmstorlekar.

Trafikskola hemsidor som vi har byggt

Här är några av de trafikskolor vi har varit del av eller byggt hela hemsidor åt

Nya Trafikskolan Avesta

Imponerande design för en trafikskola

IA-Trafikskola Projekt

IA-Trafikskola

Enkel och smidig webbdesign hemsida

Vad våra kunder säger

Tack Dream sth!

Vi kan inte tacka Dream sth nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

Väldigt nöjd

Det var så enkelt att komma i kontakt med Dream sth. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan på ett modernt sätt och anpassat den efter vår behov. Prisvärt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.