Hemsida för e-handel

Ska ni sälja varor online? Vi skapar en komplett hemsida för e-handel med säkra betalningar och en smidig app för att hantera produkter och transaktioner.

Hemsida för e-handel

Ska ni sälja varor online? Vi skapar komplett e-handelslösning med säkra betalningar och en smidig app för att hantera produkter och transaktioner.

Fantastisk upplevelse för både er och era kunder

Vi bygger upp en fantastisk upplevelse för både er och era kunder. Besökaren kan utforska alla era produkter, filtrera och läsa mer om produkten eller tjänsten. 

För att göra det smidigare för er, kan ni även hantera alla varor genom en smidig app i er mobil. Där kan ni få notifikation när ett köp görs, se orderstatus och köparens uppgifter. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er. 

Hemsidor

Olika typer av e-handel hemsidor

Vi bygger tre olika typer e-handel hemsidor och anpassar priserna utifrån det. Till alla de olika hemsidorna erbjuder vi ett flertal tillägg som gör er hemsida mer attraktivt och synlig för era kunder.

Den första typen av e-handel hemsida är till för er som säljer digitala varor eller tjänster. Ni behöver inte hålla koll på er lagersaldo eller olika leveransmetoder.

Den andra är till för er som säljer fysiska varor och behöver hantera lagersaldo. ni levererar inte till era kunder, utan ni låter dem hämta upp varorna i er fysiska butik. Vi visar hur man ändrar priser och hanterar allt runt e-handeln. 

Den tredje är till för er som säljer fysiska varor och levererar till era kunder. Här behövs det mer funktioner än de första två och vi fixar och hjälper till där det behövs.

Klar e-handel hemsida på 1-2 veckor

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Utveckling och design

Vi designar din hemsida och är öppna för tidig feedback. 

Lansering

Vi lanserar din hemsida och optimerar den för olika skärmstorlekar.

E-handel hemsidor vi har designat

Här är några av de e-handel hemsidor vi har skapat till restauranger & trafikskolor

Nya Trafikskolan Avesta

Imponerande design för en trafikskola

Honglai Asia

Köp smidigt online och hämta i butiken

Hägernäs Strand

Restaurangkedja Umami Sushi

BroFood-restaurang

BroFood restaurang

Restaurang i Skellefteå med onlinebokning

IA-Trafikskola Projekt

IA-Trafikskola

Enkel och smidig webbdesign hemsida