提升用户体验

På Dream sth är vi stolta över att kunna presentera vårt senaste tjänsteerbjudande – Webbplatsanalys. Vår spetsteknologi låter oss analysera era hemsidor och spåra era användares resa medan de är på hemsidan.

Vi presenterar vår nya tjänst för webbplatsanalys

Med denna teknik kan vi övervaka och analysera användarnas beteende på våra kunders webbplatser. Säg hejdå till gissningar och otydlig förståelse av användarbeteendet av era besökare.

Dagarna för att göra antaganden om er hemsida prestanda är förbi. Med vår webbplatsanalystjänst får ni en tydlig förståelse för vad som händer vid varje kontaktpunkt på era användares resa. Detta innebär att vi kan optimera er hemsida med säkerhet, inte bara en gissning.

Vi kommer att ge er detaljerade insikter om hur er hemsida presterar, inklusive användarbeteendemönster, engagemangsstatistik och omvandlingsfrekvenser. Med denna information kommer vi att kunna fatta välgrundade beslut om hur vi ska förbättra er hemsida och förbättra användarupplevelsen.

Oavsett om ni vill förbättra hemsidans hastighet, öka konverteringarna eller bara få en bättre förståelse för era användare, har vår webbplatsanalystjänst täckt er. Med kraften i data och vårt teams expertis kan ni vara säker på att er hemsida är i goda händer.

Så varför vänta? Kontakta oss idag och börja optimera er hemsida med säkerhet!